Acupunctuur
Welke aandoeningen komen in aanmerking voor een behandeling met acupunctuur....
Kinesitherapie
Kinesitherapie omvat een hele reeks van specialisaties die al dan niet samen w...

Gastenboek

Teken gastenboekTeken gastenboek:

Huybrechts Yolande     09 juni 2013 09:29 | Nieuwerkerken
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Er werd bij mij gordelroos vastgesteld op rechterborsthoogte. Hiervoor moest ik pijn-en ontstekingsremmers voor nemen samen met ontsmettingsspray. Na 20 kine beurten nog geen verbetering. Nog altijd felle pijn na 2 maanden. Ten einde raad heb ik mijn toevlucht genomen tot acupunctuur en ben ik bij Kris terecht gekomen. Na 2 behandelingen al duidelijk verbetering voelbaar. Na 4 behandelingen ben ik dan mogen stoppen omdat de pijn volledig verdwenen was. Dank u Kris

Stefan     25 april 2012 17:37 | Heusden-Zolder
Ik ben bij Kris terechtgekomen voor acupunctuurbehandeling van sinusitus. Voordien alles geprobeerd, niets hielp. Als ik nu iets voel opkomen, ga ik drietal keren bij Kris in behandeling en dan kan ik weer probleemloos een half jaar verder. Echt een aanrader!

Marleen Kerkhofs     14 oktober 2011 06:44 |
Toen het na vele jaren steeds moeilijker werd om met chiropraxie mijn rugprobleem te verhelpen, bleek ook hier acupunctuur een uitweg te bieden. Een ander slepend probleem verdween eveneens als sneeuw voor de zon.
De oude Chinezen brachten ons niet enkel papier en porcelein, maar ook een fantastische geneeswijze. En de wetenswaardigheden die ik opdeed rond quantumfysica en genezing, bleek bij de Chinezen al eeuwen bekend. Alles is energie en energie is alles. Bedankt dat jij ons hier in het Westen op " de weg " leidt en begeleid.

Marleen     15 juli 2011 07:50 | Hasselt
Bevrijdend, therapeutische houding, zeer professioneel, holistische visie, zelfs met tips die wegen kunnen openzetten, kortom
" The go with the flow "!

Elke Kotlarek     05 mei 2011 17:35 | Genk
Hallo Kris,

Na een jarenlange zoektocht naar iets wat mij kon helpen om die constante en extreme vermoeidheid (':zzz' )tegen te gaan, ben ik nu enorm blij dat ik sinds de behandelingen mij veel energieker voel! :-)

Na een hele resem doktersbezoeken, vitaminekuren, pillen slikken enz... wat allemaal niet geholpen heeft voei ik me dankzij de behandelingen sinds lange tijd weer zeer goed!

Hartelijk dank daarvoor !!

:zzz 8)


21
Entries in gastenboek
Symbol
Gastenboek